Preloader icon

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten of (Restylen) is een speciale techniek waarmee kleine deukjes zoals parkeer-en hagelschade hersteld kunnen worden zonder spuiten. Met speciaal gereedschap en een speciale lamp wordt een deuk(je) er met veel gevoel uitgedrukt of gewreven met een hefboom techniek. Dit vergt een goede coördinatie tussen oog en hand. Hiermee worden veel kosten bespaard en is het ook nog eens een milieuvriendelijke reparatie. Een ander voordeel is dat er geen kleurverschil en glansverschil ontstaat. Deze techniek is bedoeld voor deuken met een diameter tot 3 cm, maar grotere deuken kunnen ook vaak met deze methode worden hersteld.

Services

Parkeerschade

Een parkeerschade door een deur van een ander of een winkelkar heeft elke auto al heel snel. Deze vervelende deukjes (zonder lakschade ) kan ik in de meeste gevallen voor u laten verdwijnen.

Hagelschade

Door klimaatverandering worden de weersomstandigheden steeds heftiger. Na een storm of hagelbui kunnen auto’s flink beschadigd raken. Dit kan ook met restyle door mij worden verholpen.

Laten Herstellen?

Heeft u schade aan uw wagenpark? Neem dan contact met mij op, ik neem graag de mogelijkheden met u door.

Voor vragen of informatie neemt u dan contact op met Denny Woltman.

M: 0613445318
E: info@dennysrestyleservice.nl
A: Kambalahout 18, 9408 DS Assen

Copyright © 2020. All rights reserved.
Website door Kops Reclame